Inloggen InloggenRegistratie Registreren
Koninklijke Vereniging der Industrieel Ingenieurs
van Mechelen VZW
Home Missie & Organisatie Lid worden Activiteiten Vacatures Partners Informatie Contact
Navigatie
Home
Missie & Organisatie
Lid Worden
Activiteiten
Agenda
Inschrijvingen
Foto Archief
Vacatures
Partners
Contact

Activiteiten agenda

Activeiten - Foto Archief 2017 - Details

KVIM - feest 2017

Datum :
26-11-2017

Beschrijving :


Feest der promoties 1952 - 57 - 62 - 67 - 72 - 77 - 82 - 87 - 92 van het De Nayer Instituut


Beste collega van de gevierde promotie,

Op zondag 26 november 2017 organiseert KVIM haar jaarlijks KVIM - feest in de zalen van Ter Venne in Langdorp.
De afgestudeerden van het De Nayer instituut van de promoties: 52 - 57 - 62 - 67 - 72 - 77 - 82 - 87 - 92 worden gevierd.
 
Noteer alvast in je agenda:
zondag 26 november 2017
 'KVIM - feest'
met start 's middags om 12 uur
zaal 'Sparrenhof' Elsleukenstraat 28,
3201 Wolfsdonk -Langdorp (Aarschot).


Voortrekkers per promotie: link naar voortrekkers


Menu:


 


12:00 Aperitief :  Cava, Vall Dolina, brut nature, reserva


                             Vlierbloesemsiroop met munt en spa bruis(fris alcoholvrij)                        


13:00 Geserveerd aan de tafel:


           Ricotta in gerookte zalm op gemarineerde zalmsneetje met avocado, dille en groene appel


           Soep:   Sherrysoepje


 


Gevolgd door een middagbuffet:


Warm visbuffet


           Scampi en noedels in de wok metkokos en groene curry 


           Tongscharfilet met groene tuingroentjes en romige dillesaus


Warm vleesbuffet


            Parelhoenfilet "Clamart" (erwtjes met opgebakken sla en munt), jus gesterkt door cognac


            Entrecôte Belgisch "Wit-Blauw" op z'n geheel geroosterd, bearnaisesaus


Koel slaatje Knapperige bloem-& romanescokool met wortelfritten, rode uiringen en bieslooksnippers Gebakken champignons met spek, rode ui en kerstomaat Rattepatat met spekjes, sjalot en peterselie Frieten / Stamppot van lent-ui, bintje en chiitake


 


Een zoete wandeling


             Huisbereide patisserie


                         Tiramisutaart en framboos op biscuit  met pistachgruis


                        Passie voor mango, kokos & jivarachocolade


              Glaasjes


                         Chocomousse ,rijstpap,  limoenspiegel bedekt met lemoncurd op crumble van citroenkoekjes


               Banket


                          Exotische vruchten en chocoladecrème op Bretoense zandbodem


                          Romige baileys met witte chocolade enYuzucurd


               Klassiekers


                          Ijskar met warme chocoladesaus , Geflambeerde flensjes “suzette”


               Koffie en thee


 


Wijntjes:  Hongarije, Chapel Hill, sauvignon blanc  Italië, Memo, sangiovese  






© 2018  Milano Projects BVBA - The Art of Technology