Inloggen InloggenRegistratie Registreren
Koninklijke Vereniging der Industrieel Ingenieurs
van Mechelen VZW
Home Missie & Organisatie Lid worden Activiteiten Vacatures Partners Informatie Contact
Navigatie
Home
Missie & Organisatie
Lid Worden
Activiteiten
Agenda
Inschrijvingen
Foto Archief
Vacatures
Partners
Contact

Activiteiten agenda

Activeiten - Foto Archief 2016 - Details

KVIM Promotiefeest 27 November 2016

Datum :
27-11-2016

Beschrijving :

Het KVIM-bestuur nodigt u van harte uit op haar jaarlijks KVIM - feest van zondag 27 november 2016.


We vieren de afgestudeerden van het De Nayer instituut van de promoties: 51 - 56 -61 - 66 - 71 - 76 -81 - 86 - 91.


locatie: Zaal 'Sparrenhof' Elsleukenstraat 28, 3201 Wolfsdonk - Langdorp (Aarschot). Ruime parking aan de zaal.


Deelname: 70 euro per persoon (zelfde prijs voor leden als niet-leden). Inschrijven via de link onderaan (of www.kvim.be)  en betaling via overschrijving op rekening BE61 4140 3695 5117 met vermelding van de naam van de afgestudeerde en de promotie.


Menu:


12.00 uur   Aperitief :  Cava, Vall Dolina, brut nature, reserva


                             Vlierbloesemsiroop met munt en spa bruis(fris alcoholvrij)


                             Vlootje chips,  olijven, honingtomaatje en mozzarellaparels       


13.00 uur : Geserveerd aan de tafel:


Koudgerookte tongscharfilet, vanille in bloemkoolcrème, zeebrugse garnaaltjes en tomberry 


Soep:   Soepje van butternut & gember met bieslook en mascarpone


 


Gevolgd door een middagbuffet:


Wok buffet


Duivelse garnalen met ananas en kip in Creoolse rijst  


Warm visbuffet


Koolvishaasje onder een kruim van koriander en sjalot, wokgroentjes en nantuasaus


Zalm in zachte citrus, pompelmoes, koriander en dragon


Warm vleesbuffet


Varkenshaasje, Gijmels lof en jus gesterkt door arabicakoffie en sinaasrasp


Saltimbocca van kalfs, mozarella en tomaat, kalfsjus met witte wijn & laurier 


Geplette aardappel met bloemkool, shiitake en bieslook Charlotte-aardappel in kruidenolie met sjalot en pijpajuin Warm slaatje van Parijse champignons, chiitake, spekkrakers, rode ui, tomaat en bieslook Flageolet, boterboon, broccoli en sluimerwten


Dessertenverheerlijking


Chocoladefontein –


 ijskar - koffie Chocoladefontein      Vers fruit, madeleine, marshmallow, kokosrotsjes, profiteroles 


                Glaasjes


Trifle van blauwe bes, romige yoghurt en limoenlikeur ,Chocomousse ,Koffie-tiramisu


                Banket


Gelaagde taart "Ivoire"   Koffie    Tiramisutaart besprenkeld met marsala       


Miserable met naranjacrèmeux


                Klassiekers


Ijskar met warme chocoladesaus , Geflambeerde flensjes “suzette”


                 Koffie


Wijntjes: Hongarije, Chapel Hill, sauvignon blanc  Italië, Memo, sangiovese  






© 2018  Milano Projects BVBA - The Art of Technology