Inloggen InloggenRegistratie Registreren
Koninklijke Vereniging der Industrieel Ingenieurs
van Mechelen VZW
Home Missie & Organisatie Lid worden Activiteiten Vacatures Partners Informatie Contact
Navigatie
Home
Missie & Organisatie
Lid Worden
Activiteiten
Agenda
Inschrijvingen
Foto Archief
Vacatures
Partners
Contact

Activiteiten agenda

Activeiten - Foto Archief 2009 - Details

KVIM - feest brunch 15 november 2009

Datum :
15-11-2009

Beschrijving :

KVIM-feest brunch 15 november 2009 ontvangst met receptie vanaf 12 uur start 13 uur  'ZAAL SPARRENHOF'.

Kom samen met je partner feestvieren, ontmoet vroegere studiecollega's en geniet van een goed gevuld namiddagprogramma. De plaats van afspraak is het Gasthof ter Venne,  Zaal Sparrenhof, Elsleukenstraat 28, 3201 Wolfsdonk - Langdorp (Aarschot)
Elke promotie wordt zo goed als mogelijk aan één tafel gezet. D
e gevierde promoties zijn: 1999 - 1994 - 1989 - 1984 - 1979 - 1974 - 1969 - 1964 - 1959 - 1954 - 1949 - 1944 - 1939 - 1934.

Inschrijven kan via KVIM website www.kvim.be  of de link naar het inschrijvingsformulier onderaan deze boodschap.
Hierbij ook de link waar je het juiste adres, routebeschrijving kunt downloaden www.tervenne.be/Contact/

Aangeboden menu inclusief dranken voor de prijs van 60 Euro voor KVIM/VIK leden en partner (niet leden 65 Euro), vooraf te betalen op rekening KBC: 414-0369551-17 : met vermelding naam, promotie en hoeveel personen.


Aperitiefdrankjes : Klein glaasje trappist, witte hoegaerden of Vlierbloesemsiroop met munt (fris alcoholvrij)


Aperitiefhapjes: Tapas -> Puntzakje scampi's met dipss, Kwartelnestje, Coppaham met gouden meloen, Tramezzino met gerookte zalm of Ardeense ham 


Gevolgd door een drieluiksbordje: Crème brûlée van eekhoorntjesbrood, Glaasje krab, dragon en mierikswortel, Bordje gerookte kip met een salsa van mango, rode paprika en groene appel


 13.30 uur                soep opgediend aan de tafel:  Blaadjes munt, dooierzwam en kaantjes in een velouté van doperwtjes


  Gevolgd door een middagbuffet:
Zalmforel met een korst van brood, kappertjes, groene en zwarte olijven, Lengfilet met gewokte venkel en sluimerwten op een paprika-essence, Puree van pastinaak en kurkuma, Medaillon van koekoekfilet "florentine" met een dragonaroma, Eendenborst met spek en wilde seizoenschampignon op een mosterd-sinaassaus, Groentjes uit de moestuin, Zoete aardappelpuree  - frieten


Dessertenverheerlijking:  Chocomousse - Geflambeerde flensjes suzette - Peperkoekentaart, Zachte impressie van granny smith, amandel en chocola - Oriëntaals vruchtensoepje-, Triangel van chocolade, mangoustan en aardbei - Condérijst -  Saffraanrijst -,IJskar - Kaasbuffet - Koffie                                                  


 Wijnen:                Grand Cadet, Sauvignon blanc, Corbières - Dom. De Capoulade


Collega's die graag meewerken om zoveel mogelijk gevierden samen te brengen van hun promotie gelieve contact op te nemen via info@kvim.be, Adreslijst van vroegere collega's wordt dan gemaild om hun te contacteren ivm inschrijving.



© 2018  Milano Projects BVBA - The Art of Technology